Hmm hai korang :) nak tahu satu cerita tak? Ada sorang budak ni kan, aku jumpe dia time bulan MARCH kalau tak silap heheh. kalau budak ni takde kan? aku rase hidup aku nih buhsan siket kot.dia okay lah. baik semua semualah kan. comel pon ada, dia pon open jugak lah best lah dapat kawan dengan dia. tak menyesal lah menang boling harituh HAHAHA benda betol bro. waa tak tipu -_-


Nak cita pasal tadi. kejap tau, jangan bla dulu :p sap kok luuuu. tadi balik skolah turun seri sepang. yan ajak balik dengan dia. heheh naik keta cikgu Fraid (ayah lin) rumah semua dekat dekat jeh. elehh pejam mata dah sampai. dah smpai rumah masing masing semua memekak, ada yg nyanyi lah(YAN), membebel (Izleen) menjerit( AKU) bising gila taman IXORA kalau kitaorang balik. satu taman dengar kita orang balik hehehe

dah pukol tiga petang, aku dengan lyn pagi rumah yan, buat study group sejarah, heheh dah pandai sekit dah ni hehehe. thanks izleen :) pastu baring baring dah pukol enam. keluar kejap, jalan jalan, balik ambik kasut pegi jogging. perhh best gila joging hujan hujan. rase segar dan nyaman. hbis kasut, stoking semua basah. balik jeh mama suroh letak kasut kat luar sbb bawu ucuk lah :D kat stadium tadi tak ramai orang pon. best gila, jumpe classmate (lelaki) lepak kejap. rehat rehat heheh dah pukol tujuh aku pon pulanggg :D